BELEDİYE BAŞKANI BOZKURT; ESENYURT’UN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞTIK

Esenyurt’ta düzenlenen “Kentin Hareketi Kentin Aklı” programında ilçenin tüm bileşenlerine seslenen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Kentimizin geleceğini karartmamak için tek yumruk olacağız. Eğer burası doğru karar verirse; hiçbir siyasi parti, hiçbir kişi, hiçbir kurum Esenyurt'un geleceğinde zikzak yapma şansına sahip değildir” dedi.
Bu haber 2024-01-24 10:15:45 eklenmiş ve 334 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, düzenlenen “Kentin Hareketi, Kentin Aklı” programında 5 yıl boyunca hayata geçirdiği proje ve hizmetleri anlatarak yapılması planlanan projelerini açıkladı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa ilçedeki meslek odaları ve meslek grupları, site yönetimleri, dernekler, spor kulüpleri, esnaflar, gazeteciler, kent konseyi, muhtarlar, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı. İlginin yoğun olduğu programda Başkan Bozkurt, kentin paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunarak merak edilen soruları da yanıtladı.

“Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim”

Programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Esenyurtlu olarak beklediğim tek şey var; kentimizin birliği, beraberliği için ortak bir irade ortaya koymak. Esenyurt’un haklarını temsil eden, geleceğini planlaması gereken bütün kitle burada. Eğer burası doğru karar verirse hiçbir siyasi parti, hiçbir kişi, hiçbir kurum Esenyurt'un geleceğinde zikzak yapma şansına sahip değildir. Ne olursa olsun iyi günde kötü günde birlikte olmamız durumunda, Esenyurt'ta mutsuzluğun hâkim olması mümkün değildir. Bir tek ortak noktamız var; kentimizin geleceğini karartmamak için tek yumruk olacağız. Siyasi görüşümüze, inancımıza, kökenimize bakmadan birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim. Ne olursunuz herhangi birinin, herhangi bir siyasi partinin, herhangi bir kuruluşun kentimize zarar vermesine izin vermeyin.”

“Gönül birliği yakalamışız”


Program sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Bozkurt, “Bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalarla alnı açık yüzü ak olarak Esenyurtlu hemşehrilerimin karşısına çıkabildiğim için çok mutluyum. İkinci mutluluğum da bizim davet ettiğimiz sayının çok üzerinde kent bileşenlerinden vatandaşlarımız geldi. Seçim süreci olmasına, diğer partilerin adaylarının belli olmasına rağmen, bizim adayımızın belli olmamasına rağmen bu kadar vatandaşımız geldiyse bir gönül birliği yakalamışız. Güzel bir akşam oldu, hem kendimizi anlattık hem de kentte görüntümüzün ne olduğunu anlamış olduk” diye konuştu.

ETİKETLER : kemal deniz bozkurt esenyurt gelecek Kentin Hareketi Kentin Aklı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para