MURAT KURUM, ABDULLAH KÜÇÜKOĞLU VE ÖNDER GÜNEŞ’E URFA’DAN DESTEK VAR

Ticaret alanlarının, Akademisyen çevresinin Sivil Toplum Kuruluşlarının önemli isimlerinden Urfa’nın büyük ailelerinden kanaat önderleri Servet Güneş ve beraberindekiler Avcılara Gelerek AK Parti’nin adaylarına destek olduklarını belirtiler.
Bu haber 2024-01-29 08:42:39 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

Servet Güneş ve beraberindekiler Avcılar’da AK Parti İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u, AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu’nu ve AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan kardeşi Önder Güneş’i tebrik ederek başarı dilediler ve destek olacaklarını belirtiler.

ÖNDER GÜNEŞ KİTLELERİN DESTEĞİNE LAYIK OLACAĞIM

Toplum tarafından tanınan ve desteklendiği gözlenen; Ordu, Şehitler, insan hakları ve çok sayıda Sosyal Projelere Avcılar’da imza atan AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Önder Güneş neden aday olduğunu ve kimlerden oy alabileceğini sorularına şöyle yanıt veriyor.

Önder Güneş “Avcılar Belediye Meclis Üyesi Adayı olursam Siyasete çok farklı düşünceleri bir potada toplayıp; Proaktif, Girişimci, Empatili ve olumlu düşünce gücüne sahip bir kişiliğimle faydalı bir meclis üyesi olacağımın kanaatindeyim. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan seçim startı verdiğinden beri Avcılar’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Avcılar Belediye Başkan Adayımız Abdullah Küçükoğlu’nu ve AK Partiyi her platformda canla başla anlatıyor, tanıtıyor ve destek veriyoruz” diyor.

Çok sayıda çevreden destek aldığını belirten Güneş “Avcılardaki, Güneydoğulu hemşehrilerim (Gazi Antep, Şanlıurfa, Adana ve Diyarbakır) STK, Esnaf ve Kanaat Önderleri Avcılar Belediye Meclis Üyesi Adayı olmam için destek verdiklerini görmek bizleri daha çok sorumlu olmaya itmiştir” dedi.

 

AK PARTİ AVCILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI, SOSYAL EYLEMLERLE TANININ

ÖNDER GÜNEŞ KİMDİR

 

Siyaset adamı, işinsanı Önder Güneş Avcılar için bir projem var diyen Önder Güneş Kimdir; 1967 Şanlıurfa / Birecik doğumlu, 35 yıldır Avcılarda oturuyor. Evli 3 kız çocuk babası. Deri Kimyasalları konusunda uzun yıllar yöneticilik yaptı.

Askerlik görevini yaptığı Tekirdağ’da Kara Kuvvetler Komutanlığından Taktir Belgesi aldı. Önder Güneş

AFAT ve Türk Kızılay Teşkilatı gönüllüsü.

ETİKETLER : servet güneş ÖNDER GÜNEŞ avcılar ak parti belediye
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para