BEYLİKDÜZÜ OTİZM AKTİVİTE MERKEZİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçede yaşayan dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için hayata geçirdiği Otizm Aktivite Merkezi’nin kaba inşaası 3 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.
Bu haber 2024-02-03 12:42:13 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

Kısa zamanda hizmete açılacak merkezde otizmli bireyler ve ailelerinin faydalanabileceği çeşitli etkinlikler düzenleneceğini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu.

 

Dezavantajlı grupların eşit hizmet alması için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir Otizm Aktivite Merkezi kazandırıyor. Dereağzı Mahallesi’nde bulunan merkezin kaba inşasının 3 gün gibi kısa bir sürede bitirildiğini, ince işçiliğinin de kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Otizmli çocukların ve ailelerinin sosyalleşmesine katkı sağlayacak çok kıymetli bir merkezi daha Beylikdüzü’ne kazandırıyoruz” dedi.   

 

“Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız”

 

Beylikdüzü’nü engelsiz bir kent haline getireceklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Evlatlarımızın ve ailelerinin nefes alıp huzur içinde vakit geçirebilecekleri çok özel bir alan hazırlıyoruz. Burada merkezimizin yanı sıra açık alanımız ve parkımız da olacak. Bu kentin hiçbir evladını ayırmadan hizmet edeceğiz. Beylikdüzü’nü herkesin huzur içinde yaşayacağı bir kent haline getirme çalışmalarımız devam edecek. Otizmin farkındayız çocuklarımızın yanındayız” diye konuştu.

Korukent Caddesi üzerinde yer alan Beylikdüzü Otizm Aktivite Merkezi’nde duyu bütünleme odası, resim atölyesi, dinlenme ve eğitim alanları yer alıyor. Otizmli bireylerin ve ailelerinin faydalanabilecekleri, sosyal kültürel faaliyetlerle yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri merkezde çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

 

ETİKETLER : Beylikdüzü Belediyesi Dezavantajlı gruplar Mehmet Murat Çalık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Sosyal Sorumluluk haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para