MUHARREM YILDIZ BAĞIZSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI OLACAK

Küçükçekmece’den Cumhur İtifakı Adayı olmak için çalışmalar yapan, eski MHP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan Muharrem Yıldız seçmenin yok sayıldığı bir yapıya isyan ederek çağrıda bulunarak “gerekirse bağımsız ve hür olalım ama teslim olmayalım” dedi.
Bu haber 2024-02-13 10:28:09 eklenmiş ve 203 kez görüntülenmiştir.

Muharrem Yıldız’ın yaptığı acıkma şöyle;

 

“Kıymetli Dostlarım Hemşehrilerim ;

31 Mart 2024 Belediye seçimleri için çok az bir zaman kaldı. İstanbul geneli ve özellikle Esenyurt, Küçükçekmece ve Avcılarda Ak Parti ve CHP adayları belirlendi. Fakat iki partide ‘de bu işin asıl sahibi baş aktörü olan seçmen yok sayıldı. Bu iki parti temsilde adaletli olamamış   ve bölgesel dengeyi görmezden gelmiş yine temsilde adaleti sağlamamış bununla da yetinmemiş.

Seçmene de ‘Ya sev ya da sev’ diye parmak sallamışlar. Şimdi sıra işin sahibi patronu olan seçmende, zaman bunlara ders verme zamanı onurlu ve dimdik durma zamanı pes etmek yok, teslim olmak yok. Gelin güç birliği yapıp ya bir yol bulalım ya da bir yol açalım.

 

Buradan iki çağrım var siz kıymetli Hemşehrilerime ;

-ilk çağrım;

Kars, Ardahan, Iğdır İlleri adı altında kurulmuş ve sayıları 5 -10 kişi olan kendi menfaatleri ve kendi ikballeri için Esenyurt ve Küçükçekmece’de hemşehrilerimizi birilerinin, masasına meze etmelerini kınıyorum. Tüm Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemsehrilerimin bu dernek ve federasyonlara hadlerini bildirmeleri ümit ediyorum.

-İkinci çağrım;

Çağrım bizleri yok sayan, bu iki partiye de bir ders vermek için Esenyurt ve Küçükçekmece’de ele ele verip güç birliği yaparak, sayımızı ve gücümüzü gösterelim.

Teslim olmayacağız biz istemediğimiz sürece bizi teslim alamazlar. Gelin hep birlikte bir hareket başlatalım. Hepimiz Anadol’unun bir yerinden gelip buraları kendimize ve çocuklarımıza yurt yaptık.

Çocuklarımızın huzurlu güvenli ve kardeşçe yasacağı ilçelerimizi vakıflara, derneklere ve siyasi baronlara teslim etmeyelim. Gerekirse bağımsız ve hür olalım ama teslim olmayalım.

Artık Bir Karar Verme Zamanı …

 Ben yola çıktım ve bu yolda buluşmak ümidiyle selam ve saygılarımla”

ETİKETLER : MUHARREM YILDIZ BAĞIZSIZ ADAY Küçükçekmece Esenyurt Avcılar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para