BEYLİKDÜZÜ’ NDE EMEKLİ ÖĞRETMENLER BİR ARAYA GELDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.
Bu haber 2024-02-13 10:51:35 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

Memleketin içinde bulunduğu durumun asıl çaresinin eğitim olduğunu söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bizim ne yapmaya çalıştığımızı en iyi siz bilirsiniz. Sizler bu ülkenin, cumhuriyetin çınarlarısınız. Eğitimde neler yapabiliriz? Beylikdüzü’nde evlatlarımızı ve öğretmenlerimizi nasıl destekleyebiliriz? diye var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yaşayan emekli öğretmenlerle kahvaltıda buluştu. Yakuplu Mahallesi’nde bulunan Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına yüzlerce emekli öğretmen katıldı. Kahvaltı programında masaları tek tek ziyaret eden Başkan Çalık emekli öğretmenlerin öneri ve taleplerini dinledi. Kahvaltı programında bir araya gelen emekli öğretmenler, Başkan Çalık’a teşekkür ederek mutluluklarını dile getirdiler.

 

Çalık: Eğitimde ne yapabiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz

 

Konuşmasında bu ülkenin aydınlık yarınları için; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerle bir arada olmaktan onur duyduğunu belirten Başkan Çalık, “Sizlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, cumhuriyetin izinde bu kente kazandırdıklarımızı sizlerle paylaşmak bizim için çok önemli. Bizim ne yapmaya çalıştığımızı en iyi siz bilirsiniz. Sizler bu ülkenin, cumhuriyetin çınarlarısınız. Şu an memleketin içinde bulunduğu durumun aslında çaresi eğitimdir. Bizler eğitimde neler yapabiliriz? Eğitimde evlatlarımızı, öğretmenlerimizi nasıl destekleyebiliriz? diye var gücümüzle çalışıyoruz. Benim derdim çocuklar, benim derdim bu ülkenin evlatları. Ben çocuklar, gençler ve kadınların bu toplumda daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaya devam edeceğim. Sizler emek verdiniz, bu ülkenin evlatlarını yetiştirdiniz ve o çocuklar şimdi ülkeye hizmet ediyor. Hepinize minnettarız. Çocuklar ve toplum için harcadığınız emeklerden dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER : Çalık BEYLİKDÜZÜ ÖĞRETMEN YEMEK EĞİTİM
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEMEK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para