KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ İŞÇİLERİNE YÜZDE 76 ZAM YAPTI

Küçükçekmece Belediyesi Başkanı Kemal Çebi ve DİSK GENEL İŞ yetkilileri arasında belediye çalışanı için toplu iş sözleşmesi yapıldı, kararı işçiler davul zurna eşliğinde kalay çekerek kutladı.
Bu haber 2024-02-22 17:35:48 eklenmiş ve 208 kez görüntülenmiştir.

Küçükçekmece Belediye ile DİSK Genel - İş Sendikası arasında tüm çalışanları kapsayan yüzde 76 zam ‘Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü’ Belediye yanındaki tören alanında imzalandı.

Küçükçekmece Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında tüm çalışanları ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı. Bayram havasında geçen törene Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Genel İş Araştırma Daire Başkanı Adil Çiftçi, 2 No'lu Şube Başkanı Ersin Korkmaz, KİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, sendika yetkilileri ile belediye idari kadroda katıldı.

ÇEBİ “ÇALIŞANLARIMIZI MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Küçükçekmece Belediye Başkanlığına CHP’den yenide aday gösterilen Kemal Çebi “Belediyemizin şartlarında kamu kurumunun şartlarını değerlendirerek işçilerimizin, çalışanlarımızı mutlu etmeye, memnun etmeye çalışıyoruz. Onlar emekçi, emekçilerimizin evine mutlu gitmeleri ve sabahleyin de işe mutlu gelmelerini istiyoruz. Bunun işlerinde, yaptıkları işe de yansıtmalarının bir gerekçesi olarak görüyorum. Onun için her türlü kaygıdan uzak, sadece ülke şartlarını değerlendirerek bir toplu sözleşme ve yapmaya çalıştık. Bundan ben de memnunum. Eminim ki çalışanlarımız da memnun. Biraz da dünya görüşüme göre siyaset yapmaya, belediye başkanlığı yapmaya çalışıyorum” dedi.

ÇALIŞKAN “EMEKTEN YANA DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZLA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALIYORUZ”

DİSK- Genel İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan ise "Bu zor zamanlarda bu zor süreçte böyle bir tabloyu oluşturmak kolay değil. Biz emekçiyiz. Biz üretiyoruz. Bu yüzden insanca yaşayacak bir ücret talep ediyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Emek en yüce değerdir. Emekten yana değerli belediye başkanımızla toplu iş sözleşmesi imzalıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor şartlarda böyle bir tabloyu oluşturmak kolay değil. 

ETİKETLER : Küçükçekmece Belediyesi Kemal Çebi DİSK GENEL İŞ toplu iş sözleşmesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para