CHP ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN BASINLA BULUŞTU

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özer bölgedeki yerel basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bu haber 2024-02-24 13:10:15 eklenmiş ve 278 kez görüntülenmiştir.

CHP’nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Özer,  basın mensuplarıyla bir araya gelerek; kendini tanıttı, bazı projeleriyle ilgili bilgiler verdi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özer'in basın toplantısına katılanlar arasında CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve Van Dernekler Federasyonu Başkanı M. Fatih Yağız'da vardı.

 

Prof. Dr. Ahmet Özer yaptığı açıklamada kendisinden önce aday olan Ali Gökmen için övgüyle bahsetti ve kendisi ve diğer aday adaylarıyla hep birlikte yol alacağını belirti.

Özer ayrıca Gürsel Tekin ve Gürbüz Çapan’la da seçim kampanyasında sahada olacağını belirti.

 Esenyurt’dan Belediye Başkanlı konusuna da değinen Prof. Dr. Ahmet Özer “2009’da aday adaylığının da gündeme geldiğini ancak ortaya çıkan bir sağlık sorunu nedeniyle olmadım. Ben GAP Belediyeler Birliğini’nin kurucusu ve Genel Sekreteriyim. Bilim insanı olarak yerel yönetimlerle ilgili bir çok çalışma yaptım. O günlerden beri de belediyecilikle ilgiliyim. Siyaset kurumu çok kirlendi. Bir şeyi düzeltmek için içine gireceksiniz. Bu düşünceyle de siyasetle de iç içeyiz.

Esenyurt’u  alan İstanbul’u alır. İstanbul’u alan Türkiye’yi alır.  İmar konusunda birileri Esenyurt’a aç kurtlar gibi saldırmışlar.  Batı da kentlerin nüfusu 300-400 yılda ikiye katlanır. Bizde 30-40 yılda katlanıyor.

Esenyurt ilçemizde 3 ayrı Esenyurt var 1-Avrupa birliğine girmiş Esenyurt. Çok azınlıktılar. 2-Ailesininde desteğiyle geçinmek durumunda olan ve iyi kötü geçinen Esenyurtlu, 3- Bağladeş’ten çok daha kötü bir Esenyurt” tanımını yaptı. Bir belediyenin de kentteki bu kötü durumu düzeltecek kurumlardan biri olduğuna bildiren Özer, ‘Bu sadece belediyenin düzeltebileceği bir şey değil.

 

ETİKETLER : Ahmet Özer Esenyurt Belediye CHP Aday Gürbüz Çapan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para