BİGA'DA ENGELLİ VE BAKIM MERKEZİ ENGİN GRUP’TAN

Çanakkale’de Biga Enginkent Engelli ve Bakım Merkezi açılıyor. 16 Mart Cumartesi günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan açılış için gün sayıyorlar.
Bu haber 2024-03-12 15:13:56 eklenmiş ve 233 kez görüntülenmiştir.

Biga’nın Gümüşçay Beldesi Çeşmealtı Mahallesi Enginkent Proje Alanı’nda kurulan bakım merkezi, sahip olduğu özelliklerle küçük bir merkezden çok büyük bir kampüs formunda tasarlandı. Kampüsün açılışı, 16 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 7 bin metrekare arsa üzerine 2 bin 700 metrekare kapalı alandan oluşan bakım merkezinde, doktor, hemşire ve bakım çalışanları dâhil olmak üzere toplam 57 kişi istihdam edilecek

 

İŞTE O DEV KAMPÜSÜN ÖZELLİKLERİ

 

3 Blok 102 yatak kapasiteli bakım merkezinin bulunduğu alan, aynı zamanda 3 km uzunluğunda bir plaja, 84 bin metrekarelik bir göle ve 48 bin metrekarelik orman arazisine sahiptir. Proje sahası içerisinde organik köy bakkaliyesi, plaj kafeteryası, yürüme ve spor alanları, çardak ve mini hobi bahçeleri ve ibadet yerleri bulunmaktadır.

 

İstanbul’a yakınlığı ile de bilinen bölgeye hem 1915 Çanakkale köprüsü, hem Osmangazi köprüsü hem de Yenikapı-Bandırma hızlı feribot ile ulaşım sağlanıyor.

 

Gerek tarım alanı olsun, gerek hayvancılık olsun ve gerekse iş dahası anlamında bölgenin hızla kalkınmasında büyük rol oynamaktadır.

 

ÜZEYİR ENGİN, ‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’

 

Biga Enginkent Projesinin mimarı olan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin konuyla ilgili açıklamasında, ‘Biga Enginkent Projesi şirket olarak hayalimizi kurduğumuz ve bu hayali gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğumuz bir projedir. Tam 10 yıl önce ilk temelini attığımız Biga Enginkent Projesi 100 katı değerlendiğine şahitlik ettik. İhtiyaç ve taleplerini dikkate alarak yol aldığımız projemizin açılışını gerçekleştirecek olan çok değerli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş hanımefendinin katılımı da ile yapılacaktır. Sizlerin aracılığı ile tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyoruz’ ifadelerini kullandı. 

ETİKETLER : BİGA ENGİNKENT ENGELLİ VE BAKIM MERKEZİ ENGİN GRUP ÜZEYİR ENGİN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer İnşaat- yaşamalanları haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para