İYİ PARTİ ESENYURT’TA İDDALI

İYİ Parti, Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız kahvaltıda bir toplantıda projelerini anlattı. Akabinde Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Bu haber 2024-03-12 15:23:26 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

ESENYURT’UN KENDİSİ BURADADIR

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, yerel seçim çalışmaları kapsamında 1000 kişilik kahvaltı programına STK temsilcileri, partililer, kanaat önderleri,  muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Düzenlenen programda ilk olarak Muharrem Yıldız projelerini anlattığı projelerini sinevizyon izlendi. Bölgenin sorunlarını anlatıldığı ve çözüm önerileri ile planladıkları çalışmalar anlatıldı. Sinevizyon gösterimi ardından misafirlerini kısa bir selamlama konuşması yapan Yıldız eşi ve kızı ile birlikte sahneye çıktı.

"Esenyurt'ta el ele vererek evimiz olan Esenyurt'a sahip çıkmaya geldik" diyerek konuşmasına başlayan Yıldız 3. Yol değil tek yol İyi Parti ve Muharrem Yıldız diyerek konuşmasını sürdürdü. Yıldız, "Diğer siyasi partilerin programlarının aksine, burada vatandaş burada Esenyurt’lular var. Yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla ve çocuğuyla, yani halkın tamamıyla Esenyurt'un kendisi buradadır" dedi. Yıldız, Esenyurt'un özünden gelen bu birlikteliğin önemini vurgulayarak, toplumun katılımıyla Esenyurt'un gücünü ortaya koyduğunu dile getirdi.

 

“ESENYURT'U ESENYURTLULARLA YÖNETECEĞİZ”

 

Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, "Esenyurt'u birlikte yöneteceğiz, herkesin sesine kulak vereceğiz. Alevi, Kürt, Doğulu, Batılı, Esenyurt'un her köşesinden bir araya geldik. Karşımızdaki rakiplere bakıyoruz. Her ikisinde bizimle birlikte koşma şansıları yok. Onlar evlerine gidip torun sevsinler. Ama bilin biz Esenyurt’ta sürpriz yapacağız, kazanacağız. Esenyurtlularla Esenyurt'u yöneteceğiz. Bu masalarda Esenyurtlular var. Seçim sürecinde Esenyurt’u Esenyurtlular yönetsin diye bekledik. Dışarıdan dayatılan adaylar var, ama biz kendi öz evladınız olarak Esenyurt'u yönetmeye geliyoruz" şeklinde konuştu.


"MÜLTECİ SORUNUNU ANCAK BİZ ÇÖZECEĞİZ"

Seçim sürecinde Esenyurtluların Esenyurt'u yönetmesi gerektiğini savunan Yıldız, dışarıdan dayatılan adaylara karşı çıkarak, kendi öz evlatlarının Esenyurt'u yönetmesi gerektiğini vurguladı. Mülteci sorunu ve güvenlikle ilgili projelerini paylaşan Yıldız, muhtarlarla iş birliği yaparak Esenyurt'un yönetimine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

 

Yıldız, Esenyurt'un gençleri ve farklı kesimlerinden bir araya gelen insanlarla oluşturulan kadrosuyla birlikte Esenyurt'u daha güzel bir yer haline getirmeyi amaçladığını belirtti. Yıldız birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, destek istedi.

 

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE SKM AÇILIŞI

 Akabinde kalabalık biçimde yürüyerek SKM açılışını gerçekleştiren Yıldız’a da vatandaşlar destek verdi. Davul zurna eşliğinde gerçekleşen açılış töreninde vatandaşlarla beraber halay eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti. Yıldız, SKM’de uzun süre vatandaşların tebriklerini kabul etti.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para