BAŞKAN ADAYI ALTITOK'TAN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJINI ŞEHİTLİKTE VERDİ

Gelecek Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitlikte bir mesaj yayımladı.
Bu haber 2024-03-17 11:33:32 eklenmiş ve 261 kez görüntülenmiştir.

Başkan adayı Altıtok, Çanakkale Zaferi'nin, Türk milletinin tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ve bu zaferle birlikte Türk milletinin hafızasında silinmez bir yer edindiğini vurguladı. Altıtok mesajında, "Köklerimizden gelen bu Çanakkale ruhu, aziz milletimizin hafızasında o günkü olduğu gibi hiçbir zaman silinmemek üzere yer edindi. Bize düşen görev bugünlerimizi borçlu olduğumuz şehitlerimizin fedakarlığını, yeni nesillerin hafızasında canlı tutmaktır. Bu asil ruhu çocuklarımıza öğretmeyi asli bir görev biliyoruz" dedi.

 

Başkan Adayı Altıtok, Türk milletinin, Çanakkale'de sergilediği kahramanlık ve fedakarlık ruhunun gelecek nesillere aktarılmasının önemine işaret etti ve şehitlerin anısının korunması gerektiğinin altını çizdi. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk gençliği ve Türk ulusu tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir," ifadelerini kullandı.

 

Altıtok bu vesileyle Çanakkale'de Allah için, vatan için, bayrak için göğüslerini siper ederek bizlere bu büyük zaferi, aziz vatanımızı armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk ordusunun kahraman mensuplarına ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimize en samimi duygularımla şükranlarımı sunuyor, Allah'tan rahmet diliyorum," dedi.

 

Altıtok son olarak her yıl düzenlenen 57 alay amma yürüyüşüne Bu yıl adaylığı sebebiyle katılamadığını, fakat belediye başkanı olduğu takdirde tarih bilincini geliştirmek ve aşılamak için Beylikdüzü'ne 18 Mart müzesi açacağının müjdesini de verdi.

ETİKETLER : Çanakkale Zaferi mesaj Nevzat Altıtok Gelecek Partisi Beylikdüzü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para