BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ‘OYUNUZU KULLANIN’

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yayınladığı mesaj ile oy kullanma çağrısı yaptı. Geleceğe sahip çıkalım, hep birlikte sandığa giderek demokrasimizi büyütelim” diyen Başkan Çalık, “Beylikdüzü’nde ve İstanbul’un tamamında sandıktan güçlenerek çıkacağız. Çıktığımız bu yolda bana, Ekrem Başkanımıza ve güçlü bir belediye meclisine olan inancınız ve desteğiniz için size şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim, demokrasimizi büyütelim. Geleceğimize sahip çıkalım. Pusulamız Beylikdüzü. Tam Yol İleri” diye konuştu.
Bu haber 2024-03-30 08:25:48 eklenmiş ve 191 kez görüntülenmiştir.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yayınladığı mesajla tüm yurttaşları sandığa çağırdı. “Geride bıraktığımız 5 yılda söz verdiğimizden fazlasını yapmanın gururunu hep birlikte yaşadık” diyen Başkan Çalık, “Kreşlerimizle, anne ve çocuk merkezlerimizle, yeni yeşil alanlarımız ve parklarımızla, kültür merkezlerimizle, spor merkezlerimizle, afetlere hazırlık çalışmalarımızla ve hayata geçirdiğimiz tam 252 proje ile dolu dolu bir 5 yılı geride bıraktık. Bu yolculukta yanımızda olduğunuz için her bir komşuma yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“Pusulamız Beylikdüzü. Tam yol ileri”

Bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı tüm komşularına teşekkür eden Başkan Çalık, “Şimdi 31 Mart Pazar günü yeni bir seçim daha yapacağız. Size söz veriyorum, bu yaptıklarımız önümüzdeki 5 yılın sadece bir fragmanı olacak. Daha çevreci, daha dijital, daha akıllı, daha teknolojik, afetlere daha hazır bir Beylikdüzü için biz hazırız. Beylikdüzü’nde ve İstanbul’un tamamında sandıktan güçlenerek çıkacağız. Çıktığımız bu yolda bana, Ekrem Başkanımıza ve güçlü bir belediye meclisine olan inancınız ve desteğiniz için size şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Haydi Beylikdüzü, hep birlikte sandıklara gidelim, demokrasimizi büyütelim. Geleceğimize sahip çıkalım. Pusulamız Beylikdüzü. Tam yol ileri” diye konuştu.

ETİKETLER : BEYLİDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN SANDIK OY
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SEÇİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para