AVCILAR SPOR KULÜPLERİNDEN CHP ADAYI’NA DESTEK

Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği İBB Deniz Köşk Düğün ve Davet Salonu’nda iftar verdi. İftara çok sayıda Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Spor Severler, Sporcular ve CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara’da katıldı.
Bu haber 2024-03-30 09:36:17 eklenmiş ve 52 kez görüntülenmiştir.

Çaykara Avcılar Fenerbahçeli Taraftarlar Grubu, eski Galatasaray’lı sporcular ile Avcılar Gençlik Taraftarlar Grubunun büyük sevgi gösterisiyle karşılaştı. Amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticiyle ayrı ayrı ilgilenen Çaykara seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri ve spora vereceği destek konusunda projelerini paylaştı.

 

Açılış konuşmasını Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım yaptı. Yıldırım, Çaykara’nın sporu seven bir aday olduğunu ifade ederek amatör spor kulüplerinin de Çaykara ile birlikte ayağa kalkacağına inandıklarını söyledi.

 

Yıldırım’dan sonra konuşmak için sahneye gelen Çaykara gördüğü kalabalık nedeniyle memnuniyetini paylaştı. Çaykara’nın konuşmasına sık sıs ‘İstanbul’da İmamoğlu Avcılar’da Utku Caner Çaykara sloganları eşlik etti.

Çaykara “Kentimizde sporu ve sporcuyu her zaman destekleyecek, Avcılar’ı sporun merkezi yapacağız. Bizleri samimiyetle karşılayan tüm komşularımıza teşekkür ederim.

Spor benim her zaman hayatımın merkezinde olmuştur. Belediye Başkanı olduğum andan itibaren Beş yıl boyunca da sporu destekleyeceğiz. Avcılar’da sporla ilgili yapacağımız çok proje var. Avcılar’da bulunan stadyumumuzu da dünya standartlarına çıkaracağız. Stadımızı baştan aşağıya yenileyeceğiz. Buna da sizlerin huzurunda söz veriyorum. Kapalı spor alanlarımızı ve spor komplekslerimizi 10 mahallenin 4’ünde olacak şekilde tasarlayacağız. Bunu da tüm Avcılar halkının ve spor kulüplerinin hizmetine sunacağız. Sporcuları ve spor kulüplerini asla yalnız bırakmayacağız. Hem ulaşım hem de antrenman sahası konusunda spor kulüplerimizi destekleyeceğiz. Sporcuların sosyal yaşamlarına, eğitimlerine de destek olarak onları yalnız bırakmayacağız. Sporcu sağlığıyla ilgili önemli projelerimiz de olacak. Amatör spor kulüp başkanlarından oluşacak bir spor kurulu oluşturacağız. Sporu ve sporcuyu destekleyeceğimiz bir 5 sene olacak. Gençliği biz Avcılar’da çok farklı bir yere oturtacağız. Spora siyaseti sokmayacağız. Siyasetin de sporu yönlendirmesine izin vermeyeceğiz. Sporu siyasetin ayrıştırıcı dilini kullanarak, ötekileştirerek hareket etmeyeceğiz. Size bunun sözünü veriyorum” dedi.

Konuşma sonrasında Avcılara Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım ve Nedim Sukuşu imzalı Galatasaray formasını CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara’ya hediye ettiler.

ETİKETLER : Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği CHP Avcılar Utku Caner Çaykara yunus yıldırım
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para