
Dernek merkezinde gerçekleşen programda Kurucu Başkan Murat Aktürk, Başkan Vekili Mirza Yıldız, Başkan Yardımcıları Yavuz Özer, Yusuf Koç, Yaşar Kızılcık, Turgay Zorba, Musa Özer ve Turan Tahiroğlu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Okçu ile Sayman Bülent Gökçe tebrik edilerek yeni görevlerinde başarılar dilendi.
Ziyarete Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Halis Kahriman, Esenyurt İlçe Başkanı Selçuk Güneş ve beraberindeki ilçe yöneticileri katıldı. Görüşmede derneğin kuruluş süreci, hedefleri ve Esenyurt’taki sivil toplum çalışmalarına sağlayacağı katkılar ele alındı.
Dernek Başkanı Murat Aktürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin kısa süre önce kurulduğunu ve 500 üyeyle yola çıktıklarını belirtti. Amaçlarının Hoçvan kültürünü yaşatmak, hemşehri dayanışmasını güçlendirmek ve ilçenin sosyal yapısına katkı sunmak olduğunu ifade eden Aktürk, Esenyurt’un yerel dinamiklerinin güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ziyaret boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, yeni kurulan derneğin toplumsal birlikteliğin pekişmesine yönelik önemli çalışmalar yapacağı yönünde ortak görüş dile getirildi. Program, iyi dilek ve temennilerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
|
|