
Sezon boyunca gösterdiği üstün performansla dikkat çeken temsilcimiz, ligi namağlup tamamlayarak Avcılar’a büyük bir gurur yaşattı.
Kulüp Başkanı Yunus Yıldırım ile Cihangir Mahalle Muhtarı Ergün Çoban, şampiyonluk kutlaması yapılacağını ve hazırlıkların sürdüğünü kamuoyuyla paylaştı.
Tebrik mesajları
Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“2025–2026 sezonunda TFF Kadınlar 2. Lig Şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşatan Avcılar Cihangir Spor Kadın Futbol Takımını yürekten tebrik ediyorum. Azimleri, inançları ve sahaya koydukları mücadele ile Avcılar’ımızın adını en güzel şekilde temsil eden tüm sporcularımıza, teknik ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mandacı ise mesajında,
“2025–2026 TFF Kadınlar 2. Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan Cihangir Spor Kadın Futbol Takımımızı kutluyor, 1. Lig’de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Gazete Avcılar ailesi olarak, Kadın Futbol Takımı Başkanı Hande Kahya, yöneticiler ve oyuncuların 1. Lig’e yükselmenin haklı gururunu paylaşıyor; kendilerini yürekten tebrik ediyoruz.
|
|