
Açılışa; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halis Kahriman, İmparator Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Dursun, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Halis Koroğlu, TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Türkiye Yüzyılı Partisi Genel Başkanı Murat Şahin, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Açılışta davetlilerle yakından ilgilenen işletme sahibi Kasım Güneş, kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan protokol üyelerine, iş insanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, basın mensuplarına ve tüm misafirlere teşekkür etti. Güneş, kaliteli hizmet anlayışını lezzetle buluşturarak Esenyurt'a ve bölge halkına uzun yıllar hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.
Modern Bakış Açısıyla Geleneksel Lezzetler

Doğan Araslı Bulvarı üzerinde, belediye ve hükümet konağına yakın konumda hizmet vermeye başlayan Güneş Et İşkembe, geleneksel çorba çeşitlerinden işkembe ve sakatat ürünlerine, özenle hazırlanan et ızgara seçeneklerinden zengin yardımcı ürünlere kadar geniş bir menüyle misafirlerini ağırlayacak.
Modern tasarımı, hijyenik ortamı, kaliteli ürün anlayışı ve güler yüzlü hizmetiyle dikkat çeken Güneş Et İşkembe'nin, kısa sürede Esenyurt'un tercih edilen lezzet duraklarından biri olması bekleniyor.
|
|