Erkekler de örgü Örer

Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi öğrencileri İngilizce öğretmeni Seda Barış Bıyık rehberliğinde bir Avrupa Okulları proje platformu olan Etwinning kapsamında “Supporting Gender Equality“ (Cinsiyet Eşitliği) projesini yürütmektedirler.
Bu haber 2019-05-09 16:43:27 eklenmiş ve 5750 kez görüntülenmiştir.

    Süleyman Nazif Anadolu Lisesi proje rehber öğretmeni Seda Barış Bıyık “yürütmekte olduğumuz Proje kapsamındaki çalışmalardan biri de “erkekler de örgü örer dikiş diker, kızlar da tamirat yapar “ etkinlikleridir. Projenin en büyük amacı ülkemizin hatta dünyanın bir çok ülkesinde hala sağlanamamış olan kadın-erkek eşitliği konusunda farkındalık yaratmak ve eşitliğin bedensel değil hak ve özgürlükler olduğu algısını oluşturmaktır. Bu yaş grubunda yapılan bu tür projelerin toplumun sağlıklı bireylere sahip olması açısından oldukça önemlidir. Proje çalışmaları sırasında öğrenciler hem güzel anılar biriktirmiş, hem de bu konuda bilinçlenmiş, okulda, çevrede farkındalık yaratmışlardır” dedi.

ETİKETLER : Erkeklerde örgü Örer Avcılar Süleyman Nazif Anadolu Lisesi Seda Barış Bıyık koordinatör Cinsiyet Eşitliğini Destekleme proje
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para