Gül İnşaat dağılıyor mu?

İnşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alan, büyük proje ve gözde alışveriş merkezlerinde imzası bulunan Gül İnşaat'ta sular durulmuyor.
Bu haber 2020-03-14 16:46:00 eklenmiş ve 3092 kez görüntülenmiştir.

Gül ailesinin 4 erkek kardeşi olan Ahmet Gül, Metin Gül, Çetin Gül ve Nedim Gül tarafından kurulan şirketinin ortaklar arasında güvensizlik ortaya çıktığı ve bu durumun aile içerisinde ayrılıklara sebep olduğu söyleniyor.

Davaları ile sıkça adı duyulan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gülün şirket yönetim kurulu üyelerine ve aile üyelerine de baskı yaptığı, yönetime kimseyi karıştırmak istemediği bu sebeple  ortaklardan Nedim Gül ile ağabeyi Metin Gül'ün arasında iplerin gerildiği yapılan yorumlar arasında yer alıyor. 

Aile şirketinde ve yönetimdeki bu olumsuz durumlar neticesinde Nedim Gül tarafından ailenin grup şirketlerinden olan Günyüzü İnşaat Taah. ve Tic. A.Ş'nin  tasfiyesi ve ortaklık payını almak için dava açtığı öğrenildi.

Bakırköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde devam eden dava sebebi ile ailenin dağılma noktasına geldiği de duyumlar arasında.

ETİKETLER : Gül ailesi Ahmet Gül Metin Gül Çetin Gül Nedim Gül Ceza davaları Nedim Gül Metin Gül Günyüzü İnşaat Taah. ve Tic. A.Ş Bakırköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi pelican mall pelican avm
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Anket
CUMHURBAŞKANI KİM SEÇİLİR
Seri İlanlar
Gazete Avcılar
© Copyright 2013 DKM Tasarım. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
gazete avcılar
gazete avcılar
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
EĞİTİM
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
LİNG
Hava Durumu
ilkbir hizlipro Dolar kaç para